ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την 27η Δεκεμβρίου 2022 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου στο Μπούρτζι, χορηγήθηκαν από τον Πρόεδρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος  με την επωνυμία «ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑΣ» Θεόδωρο Τζούμα, υποτροφίες στους κάτωθι σπουδαστές:

  • Αρμαμέντου Ηλιάνα του Αντωνίου και της Μαγδαληνής, φοιτήτρια του Τμήματος  Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (δ΄ έτος σπουδών).
  • Ζυμαρικοπούλου Αικατερίνη Κερασία του Δημητρίου και της Ελένης, φοιτήτρια του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. (γ΄ έτος σπουδών)
  • Αντωνίτσα Ουρανία του Γεωργίου και της Δέσποινας, φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας, της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.  (β΄ έτος σπουδών).
  • Φίλιππο Κανταράκια του Δημοσθένη και της Ζωγραφώς, φοιτητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Σχολής Μηχανικών του Μεσογειακού Πανεπιστημίου. (β΄ έτος σπουδών).

Οι ως άνω υπότροφοι έλαβαν την ετήσια υποτροφία ποσού 2.000,00 ευρώ σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας διότι πέτυχαν σε όλα τα μαθήματα  του αντίστοιχου ακαδημαϊκού έτους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος συγχαίρει τους υποτρόφους και τους εύχεται καλή συνέχεια στις σπουδές τους.

Το Ίδρυμα συνεχίζει το έργο του για την επίτευξη του σκοπού του, ήτοι την χορήγηση υποτροφιών σε σπουδαστές που επιτυγχάνουν στα μαθήματα εκάστου ακαδημαϊκού έτους.

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου:

 Θοδωρής Τζούμας Πρόεδρος, Γιάννης Γιαννίτσης Αντιπρόεδρος, Μελαχροινή Ιωάννου Γραμματέας, Γιάννης Μιτζέλος Ταμίας, π. Ιωσήφ Μέλος.